BURSA / OSMANGAZİ - Mehmet Torun Özel Eğitim Anaokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMININ 103.YIL DÖNÜMÜ MEHMET TORUN ÖZEL EĞİTİM ANAOKULUNDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Nedir?     2008 yılında Birleşmiş Milletler tarafından 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Nedir? 2008 yılında Birleşmiş Milletler tarafından otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla “Dünya Otizm Farkındalık Günü” olarak ilan edilmiştir.

Ara

TORUNLAR GYO VE HİLTON MALL OF İSTANBUL TARAFINDAN ANAOKULUMUZA KAZANDIRDIKLARI OYUN BAHÇESİ İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ. AYRICA OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MESUT GÜZEL, AÇILIŞIMIZA KATILAN SAYIN ZEYNEP TORUN, TORUN AVM GENEL MÜDÜRÜ SAYIN FEYZA ACAR SÖNMEZER, HİLTON MALL OF İSTANBUL GENEL MÜDÜRÜ SAYIN İLTER TÜRKMENOĞLU, ZAFER PLAZA AVM MÜDÜRÜ SAYIN AYŞE DOĞRUGİDEN, MİSAFİRLERİMİZ, ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMLARIYLA OYUN BAHÇEMİZ 22.12.2023 TARİHİNDE HİZMETE AÇILMIŞTIR. ÇOCUKLARIMIZA HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.

Ara

Kas

Mehmet Torun Özel Eğitim Anaokulu öğretmenimiz iken İşgir Ortaokulu Müdürlüğü'ne atanan Meskure ERYÜRÜK müdürümüze okul müdürümüz Mesut GÜZEL ve idarecilerimizden nezaket ziyareti ve hayırlı olsun dilekleri...

ATAMIZI SEVGİ SAYGI VE MİNNETLE ANDIK

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bizlere ilelebet payidar kalacak bu Cumhuriyeti emanet eden, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanımız için canını veren şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyoruz."

Ekm

İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sn.Mahmut KARAKAYA Mehmet Torun Özel Eğitim Anaokulumuzu ziyaret ederek Okul Müdürümüz Mesut GÜZEL'den eğitim uygulamalarımızla ilgili bilgi almışlardır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında MEHMET TORUN ÖZEL EĞİTİM ANAOKULUNDA gerçekleştirilen kutlamalarda çocuklarımız ve öğretmenlerimiz büyük çoşkuyla etkinliklerimizi gerçekleştirdi.TORUNLAR HOLDİNG'in çocuklarımıza bayram hediyesi olarak göndermiş olduğu hediyeleri okul müdürümüz MESUT GÜZEL  çocuklarımıza  hediye etmiştir.

Eyl

Anaokulumuzun spor etkinlikleri kapsamında öğrencilerle beraber eğlenceli vakit geçirildi.

Eyl

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürümüz Sn.Mehmet Ali ERDUR Mehmet Torun Özel Eğitim Anaokulumuzu  ziyaret ederek Okul Müdürümüz Mesut GUZEL den sınıflarimiz ve atolyelerimizle ilgili bilgi aldı.. Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimizle Eğitim uygulamalarimizla ilgili sohbet eden Şube Müdürümüz Okulumuzu ziyaretinden ve başarılı çalışmalarımızdan dolayı memnuniyetini ifade etmişlerdir.