BURSA / OSMANGAZİ - Mehmet Torun Özel Eğitim Anaokulu

(022) 424-8665
ÇELTİKKÖY MAH. 316. SK. NO 41/3 OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
Okul öncesi dönemde özel eğitime ihtiyacı olan çocuklara ulaşıp potansiyellerini en iyi şekilde kullanmalarını ve kendilerini en üst düzeyde gerçekleştirmelerini sağlamak; okul öncesi özel eğitim alanında Türkiye´de önder ve rehber bir kurum olmaktır.
Misyon
Çocuklarımızın öz bakım becerilerini ,gelişim alanlarını destekleyici programlarla onlara sosyal ve duygusal gelişimlerini destekleyici eğitimler vererek kendi ayakları üzerinde duran bireyler olabilmeleri yolunda eğitim hayatındaki ilk deneyimlerini sağlıklı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlamak.
Elektrikli Kalorifer
Ulaşım
Çeltik Mahallesi Yeniyol Caddesi No.41 Osmangazi/BURSA Merkeze (santral garaj) uzaklık 15 km Heykel ´den 15-15H numaralı belediye otobüsleri ve santral garajdan dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Öğrencilerimizin evlerinden okula ulaşımları Milli Eğitim Bakanlığımızca ücretsiz olarak sağlanmaktadır.
Çeltikköy, Yeniyol Cd. No:5, 16190 Demirtaş Dumlupınar Osb/Osmangazi/Bursa
OSMANGAZİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE 15 KM UZAKLIKTADIR.
"Engelsiz Doğa Sınıfı Projesi"